Backzeitentabelle
Produkt | Umluft | Hitze | Zeit | Kerntemp. | |
Blätterteigtaschen | 180° | 200° | 18 Min. | ||
Fleischkäse 500g – Form | 130° | 150° | 1.00 Std | 64° | |
Fleischkäse 1 kg – Form | 130° | 150° | 1.30 Std | 64° | |
Fleischkäse 2 kg – Form | 130° | 150° | 2.00 Std | 64° | |
Fleischkäse 3 kg – Form | 130° | 150° | 2.30 Std | 64° | |
Flugentenbrust(ohne Anbraten) | 180° | 190° | 25 Min. | ||
Flugentenbrust(mit Anbraten) | 150° | 160° | 25 Min. | ||
Gans 4 – 6 kg | 180° | 190° | 3.30 Std | ||
Gänsebrust | 180° | 190° | 1.45 Std | ||
Gänsekeule | 180° | 190° | 2.10 Std | ||
Hähnchen ganz 1,5 kg | 150° | 160° | 1.30 Std | ||
Hähnchenschenkel | 180° | 190° | 40 Min. | ||
Kalbsrücken | 130° | 150° | 45 Min. | 58° | |
Kaninchenkeule | 150° | 160° | 40 Min. | ||
Kasseler im Blätterteig | 150° | 180° | 1.30 Std | 58° | |
Kasseler Rücken o. Kn. | 130° | 150° | 1.10 Std | 58° | |
Pariser Lammbraten | 150° | 160° | 1.30 Std | 62° | |
Lamm-Carré (Krone) | 180° | 190° | 35 Min. | ||
Lamm-Häxchen | 180° | 190° | 45 Min. | ||
Lamm-Keule mit Röhre | 150° | 160° | 2.30 Std | 68° | |
Lamm(Rollbraten Hals) | 180° | 190° | 1.15 Std | ||
Pute 6 kg | 130° | 150° | 4.00 Std | ||
Putenbrust | 130° | 150° | 1.30 Std | 60° | |
Puten-Oberkeule gerollt | 180° | 190° | 1.30 Std | 68° | |
Rehkeule o. Kn. | 150° | 160° | 45 Min. | ||
Roastbeef (kalt essen) | 130° | 150° | 50-70 Min. | 52° | |
Roastbeef (warm essen) | 130° | 150° | 55-75 Min. | 54° | |
Sahneschnitzel | 200° | 200° | 20 Min. | ||
Schweinebauch | 180° | 190° | 1.45 Std | ||
Schweinebraten/Keule | 150° | 160° | 2.30 Std | 68° | |
Schweinehaxen | 180° | 190° | 1.45 Std | ||
Schweinekamm o. Kn. | 130° | 150° | 2.30 Std | 68° | |
Schweine-Krustenbraten | 160° | 180° | 2.30 Std | 68° | |
Schweinerücken | 130° | 150° | 1.15 Std | 60° | |
Spare-Ribs | 180° | 190° | 45 Min. |